neljapäev, 17. mai 2018

Teate, see armasta ennast sellisena nagu sa oled, see on ikka ****

Hei,


Kritiseeriga aga pealegi ja julgesti ehk palun, muutke mu meelt kui suudate! Aga scrollides taaskord oma instagrami ja lugedes jälle mitmest postitusest, et armasta ennast sellisena nagu sa oled... Sorry no see on jama!




JõgevaTreff 2015. Foto tegi Mariko Passel.


Sa ei armasta ennast kui Sa oled selline, et pead sellele mõtlema või sellest rääkima. Milles küsimus? Kui sa oled oma kehaga rahul ja kõik on hästi, siis Sa ei pea seda koguaeg endale kinnitama, et armastan end sellisena, nagu ma olen.




JõgevaTreff 2015. Foto tegi Mariko Passel.


Aga kui Sa pead seda koguaeg kinnitama, siis Sa järelikult ei ole sellega päri. Ja miks Sa ei ole päri? Kas Sa ei ole rahul endaga? Aga miks Sa ei ole rahul endaga? Ole endaga ükskord aus! Ma ei usu, et Sa pole endaga rahul selle pärast et, sa said keskkoolis kunagi mingi kontrolltöö eest 3. Või et Sa pole endaga rahul, kuna leiad, et sa oled natuke liiga introvertne. Ei!




JõgevaTreff 2015. Foto tegi Mariko Passel.


Pigem ei ole sa endaga rahul oma kehakaalu või välimuse tõttu. Välimuse teema on tõesti veidi keerulisem, aga sealgi on harva lahendamatuid olukordi. Seda enam, et kõiki olukordi ei pea lahendama. Vahel võib lihtsalt ühe või teise faktiga nagu päriselt, südames, leppida. Mitte instagramis, iga postituse all, kust iga normaalne inimene loeb välja, et sul on self-love-issues.




JõgevaTreff 2015. Foto tegi Mariko Passel.


Aga kehakaal. No sellest ma olen juba kirjutanud ka, ja see on ju absoluutselt Sinu enda teha. Inimesed ütlevad, et see on raske ja ei saa ja neil pole iseloomu. Like what? Sul on ju iseloomu iga päev tööle minna vms. (vaja tööl käia, et teenida raha, et maksta laenu ja osta süüa ja ...)  Söömisega ja trenniga on sama. Sa lihtsalt pole piisavalt motiveeritud. Aga motiveerida saad iseennast vaid Sina ise.




Pildi tegin mina. JõgevaTreff 2016.


Mina julgen tunnistada, et ma pole kunagi endaga rahul, aga ma enamasti ka püüan selle nimel midagi teha. Nagu näha, siis ma pole piisavalt motiveeritud, et kaunist bikiinivormi omada, aga olen piisavalt motiveeritud, et ennast igapäevaselt aktsepteerida ja eluga toime tulla. Ja täpselt sellisena ma olen.





JõgevaTreff 2015. Foto tegi Mariko Passel.


Seega minu arust peaks kõik see jutt kuule lendama. See enesearmastuse jutt. Jah, ma leian, et tuleb olla tänulik oma kehale ja endale, mida see võimaldab, aga kui Sa vähegi oma keha armastad, siis sa ei kole raskes ülekaalus. Seega enesearmastus ei tohiks olla mask, mille taha sa peitud ja rahus jääd oma mugavustsooni kinni ja ei taha muutuda.




Foto tegi Mariko Passel. Arctic Sport Club.


Kui inimene midagi tahab, siis ta saavutab selle alati. Ja kui ta seda ei saavuta, siis ta järelikult seda ei tahtnud. See on kindlasti üks mu tugev arvamus ja elus edasiviiv jõud/lause.




Foto tegi Mariko Passel. Arctic Sport Club.


Just my thoughts.


Lükka ümber või ole nõus ;)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar